Columnist: Until very recently, Presorbin and Veltrex, two medications used to block excess stomach acid, were both available only with a prescription written by a doctor. In an advertisement for Presorbin, its makers argue that Presorbin is superior on the grounds that doctors have written 200 million prescriptions for Presorbin, as compared to 100 million for Veltrex. It can be argued that the number of prescriptions written is never a worthwhile criterion for comparing the merits of medicines, but that the advertisement’s argument is absurd is quite adequately revealed by observing that Presorbin was available as a prescription medicine years before Veltrex was.
In the columnist’s argument, the two highlighted portions play which of the following roles?
  • AThe first is a claim that the columnist’s argument seeks to clarify; the second states a conclusion drawn about one possible interpretation of that claim.
  • BThe first identifies the conclusion of an argument that the columnist’s argument is directed against; the second states the main conclusion of the columnist’s argument.
  • CThe first states the main conclusion of the columnist’s argument; the second states a conclusion that the columnist draws in defending that conclusion against an objection.
  • DThe first identifies an assumption made in an argument that the columnist's argument is directed against; the second states the main conclusion of the columnist’s argument.
  • EThe first is a claim that has been offered as evidence to support a position that the columnist opposes; the second states the main conclusion of the columnist’s argument.
显示答案

网友解答

感谢由Evej用户对此题目的解答所做出的贡献。

从文章结构分析可知首句高亮句是P 药品宣传者的观点。从后句可知作者反对首句高亮句的观点,二句高亮句是作者自己的观点。
当前版本感谢由Evej等的贡献

题目讨论

如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的

大家都在做

  • [填空]TC-8f416k32%人做对

    Even those who disagreed with Carmen’s views rarely faulted her for expressing them, ...

  • [等价]SE-b67tkh52%人做对

    Despite their initial fears, most environmentalists now concede that the artificial ree...

  • [填空]TC-41417k40%人做对

    Until the current warming trend exceeds the range of normal climatic fluctuations, ther...

  • [填空]TC-d1418k39%人做对

    While she initially suffered the fate of many pioneers—the incomprehension of her col...

  • [填空]TC-7e419k29%人做对

    Having no sense of moral obligation, Shipler was as little subject to the(i) o...

关于GRE®
  • 考试介绍
  • 考试题型
  • 评分标准
  • 如何备考
App下载
关注我们
联系我们
  • 考满分是专注于出国考试在线科学备考的留学生口碑
  • 品牌。已经服务了超过100万学生 ,累积学员备考记
  • 录超过10亿条,是出国留学考试领域新锐培训机构。
反馈意见

题目收藏成功!

你还可以通过添加标签来管理收藏的题目

标签:(多个标签用英文逗号隔开)
常用标签:

请描述一下这个错误: