We now know that what constitutes practically all matter is empty space; relatively enormous voids in which revolve with lightening velocity infinitesimal particles so utterly small that they have never been seen or photographed. The existence of these particles has been demonstrated by mathematical physicists and their operations determined by ingenious laboratory experiments. It was not until 1911 that experiments by Sir Ernest Rutherford revealed the architecture of the mysterious atom. Moseley, Bohr, Fermi, Milliken, Compton, Urey, and others have also worked on the problem.

Matter is composed of molecules whose average diameter is about 1/125 millionth of an inch. Molecules are composed of atoms so small that about 5 million could be placed in a row on the period at the end of this sentence. Long thought to be the ultimate, indivisible constituent of matter, the atom has been found to consist roughly of a proton, the positive electrical element in the atomic nucleus, surrounded by electrons, the negative electric elements swirling about the proton.
According to the passage, all of the following were true of the center of an atom EXCEPT that it
  • Ahad not yet been seen by the naked eye
  • Bcontained elements that were positively charged
  • Cwas very little larger than a molecule
  • Dfollowed experimentally determinable processes
  • Ewas smaller than 1/125 millionth of an inch
显示答案

网友解答

感谢由嗷嗷背词小裱砸用户对此题目的解答所做出的贡献。

答案: C - little larger than = the same as 意为跟一个分子的大小差不多 显然是错的
A-肉眼无法观测 第三行"have nerver been seen or photographed"B-倒数第三行 "the positive electrical element in the atomic nucelus"D-第一段最后一句 讲二十世纪早期的 "experiments by"E-原文是第二段第二句"molecules...is about 1/125 millionth of an inch" "molecules are composed of atoms" - 显然atoms比这个数值小
当前版本感谢由嗷嗷背词小裱砸等的贡献

题目讨论

如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的

题目统计数据

  • C79%
  • E11%
  • D5%
  • A3%
  • B3%
正确答案C

大家都在做

  • [填空]TC-8f416k32%人做对

    Even those who disagreed with Carmen’s views rarely faulted her for expressing them, ...

  • [等价]SE-b67tkh52%人做对

    Despite their initial fears, most environmentalists now concede that the artificial ree...

  • [填空]TC-41417k40%人做对

    Until the current warming trend exceeds the range of normal climatic fluctuations, ther...

  • [填空]TC-d1418k39%人做对

    While she initially suffered the fate of many pioneers—the incomprehension of her col...

  • [填空]TC-7e419k29%人做对

    Having no sense of moral obligation, Shipler was as little subject to the(i) o...

关于GRE®
  • 考试介绍
  • 考试题型
  • 评分标准
  • 如何备考
App下载
关注我们
联系我们
  • 考满分是专注于出国考试在线科学备考的留学生口碑
  • 品牌。已经服务了超过100万学生 ,累积学员备考记
  • 录超过10亿条,是出国留学考试领域新锐培训机构。
反馈意见

题目收藏成功!

你还可以通过添加标签来管理收藏的题目

标签:(多个标签用英文逗号隔开)
常用标签:

请描述一下这个错误: